WOODTIQUE
Inschrijven voor een kunstwerk op verzoek

Inschrijven voor een kunstwerk op verzoek

Reserveer nu je plek voor een kunstwerk op verzoek

Vanaf nu kun je een plek reserveren voor een kunstwerk op verzoek in de periode juli, augustus en september!

Je hebt hierin 3 opties:

  1. Equinox’ Inception óf Intertwined aanpassen in kleur en/of formaat
    (Vanaf € 995 afhankelijk van formaat)
  2. Een nieuw persoonlijk werk speciaal voor jou ontworpen óf neem één van mijn eerder gemaakte werken als uitgangspunt
    (Prijs afhankelijk van formaat en type ontwerp)
  3. Een 3D wandsculptuur van 25-30 cm met keuze uit verschillende houtsoorten.
    (Nu tijdelijk vanaf € 395)

Intertwined

Het werk ‘Intertwined’ is uniek, want er is er maar 1 van (foto). Ik maakte het vorig jaar en het vond binnen een week een nieuw huis.

Aan te passen in formaat en kleur. Beschikbare kleuren: Dark Wengé & Pine (zie foto), Natuurlijk eiken combinatie met pine, wengé, wit of zwart. Eventueel ook volledig in dezelfde kleur (dus zonder contrast).

Symboliek: ‘het tegenovergestelde houdt elkaar vast’, verweven in harmonie, polariteit, balans.

Equinox’ ‘Inception’

Geïnspireerd op het eerdere populaire werk ‘Equinox’ is het ‘Inception’ ontwerp een nieuwe variant. De optische illusie trekt je mee in de opening in de kern.

Aan te passen in formaat en kleur. Beschikbare kleuren: Wengé combinatie met wit (zie foto), Natuurlijk eiken combinatie met wit of zwart.

Symboliek: nieuw begin, aanvang van een volgende periode.

3D sculpturen

In navolging van mijn Origin Collectie met 3D sculpturen, lanceer ik aan het einde van de zomer een vaste ‘collectible’ variant van 3D werken. De collectie bestaat uit stukken met een diameter van 25-30 cm, van verschillende houtsoorten en kleuren die je kunt combineren als wandinstallatie maar ook los verkrijgbaar zijn.

Exclusief beschikbaar als kunstwerk op verzoek: voor deze keer zijn ze ook exclusief beschikbaar als kunstwerk op verzoek. Dit geeft mij tegelijkertijd de ruimte om de combinaties en ontwerpen te onderzoeken, terwijl jij alvast (tegen een lagere prijs dan de collectie) een wandsculptuur kunt bestellen.

Vanaf € 395

6 plekken

Voor het volgende kwartaal (juli, augustus en september), zijn er 6 plekken voor kunstwerken op verzoek. 5/6 plekken zijn op dit moment gereserveerd. Hieronder kun je jouw plek reserveren. Na het invullen van het formulier zit je nog nergens aan vast. Ik neem contact met je op om je verzoek door te nemen.

Vul het formulier in om je verzoek te plaatsen en een voorlopige plek te reserveren.

Omschrijf waar je naar op zoek bent. Wanneer bekend, deel hier vast het ontwerp wat je het meeste aanspreekt, het formaat waar je aan denkt, de (hout)kleur van je voorkeur. Weet je nog niet helemaal wat je wilt? Geen probleem. Tijdens een telefonisch gesprek denk ik graag met je mee.
Click or drag a file to this area to upload.