WOODTIQUE
Voor groepen

Voor groepen

Workshops voor groepen

Wil je met een groep de workshop volgen, bijvoorbeeld als uitje met vrienden of collega’s? Dat kan! 

In het atelier is ruimte voor maximaal 8 deelnemers en de workshops gaan door bij een deelname van minimaal 4 personen.

Wil je met een grotere groep de workshop volgen, dan zijn er in overleg mogelijkheden om uit te wijken naar een andere locatie. 

 

Wat je kunt verwachten

Een verzorgde workshop van 4 uur waarin jullie je eigen hout mozaïek kunstwerk maken. Alle deelnemers krijgen een board van ongeveer 30 x 40 en een selectie van voor-gezaagde stukken hout waarmee je het mozaïek kunt opbouwen. De stukken hout hebben verschillende vormen en lengtes die je met elkaar kunt combineren.

Je materialen zijn onbehandeld zodat ieder voor zichzelf favoriete kleuren, beits of vernis kan kiezen om een uniek en persoonlijk stuk te maken, Ik vertel je meer over het opbouwen van je mozaïek, hoe het werkt met de verschillende hoeken, hoe je het mooi afwerkt en je krijgt onderweg natuurlijk wat handige tips over werken met hout. Je gaat vooral lekker zelf aan de slag tijdens deze middag. 

Je mogelijkheden van patronen, combinaties en kleuren zijn eindeloos. Daarbij maak je een ‘borderless’ werk. Dat betekent dat het geen lijst heeft en je werk dus over de randen van het bord reikt. Je uiteindelijke kunstwerk zal dus zeker een slag groter zijn dan het bord waarop je werkt. Aan het einde van de middag neem je je werk mee naar huis.

Uit veiligheidsoverwegingen zullen de deelnemers geen elektrisch gereedschap bedienen. 

Optioneel: Willen jullie de workshop meer insteken als teambuilding? Het is ook mogelijk om gezamenlijk te werken aan één groot kunstwerk dat bijvoorbeeld in kantoor of op jullie werkplek komt te hangen. 

Prijzen & arrangementen

Alle workshops zijn standaard inclusief koffie, thee, fris en versnaperingen. Ook zijn natuurlijk alle benodigde materialen inclusief (verf, kwasten, hout etc). 

Prijzen
Privé-workshop van 4 uur voor  4 personen is mogelijk vanaf € 600,- 

Optioneel: lunch-arrangement en/of borrel arrangement

  • Lunch-arrangement standaard (o.a. soep, belegde broodjes, verse j’us): € 15,- p.p
  • Lunch-arrangement luxe (o.a. soep, luxe broodjes, salade, verse j’us): € 20,- p.p.
Vraag een offerte aan voor een privé-workshop via hello@ woodtique.nl.