WOODTIQUE
Workshops

Workshops

WORKSHOP WOOD ART / Maak een authentiek en persoonlijk kunstwerk 

In een workshop van 4 uur maak je je eigen houtmozaïek kunstwerk. Je krijgt een board van ongeveer 30 x 40 en een selectie van voor-gezaagde stukken hout waarmee je jouw mozaïek kunt opbouwen. De stukken hout hebben verschillende vormen en lengtes die je met elkaar kunt combineren.

Je materialen zijn onbehandeld zodat je zelf je favoriete kleuren, beits of vernis kunt kiezen om een uniek en persoonlijk stuk te maken dat helemaal past bij jou. Ik vertel je meer over het opbouwen van je mozaïek, hoe het werkt met de verschillende hoeken, hoe je het mooi afwerkt en je krijgt onderweg natuurlijk wat handige tips over werken met hout. 

Creatief proces
Ik daag je uit je eigen creatieve proces te volgen en écht iets te maken wat ‘eigen’ voelt. Je hebt dus volledige vrijheid om je beschikbare materiaal te gebruiken zoals jij wilt. 

Je mogelijkheden van patronen, combinaties en kleuren zijn eindeloos. Daarbij maak je een ‘borderless’ werk. Dat betekent dat het geen lijst heeft en je werk dus over de randen van het bord reikt. Je uiteindelijke kunstwerk zal dus zeker een slag groter zijn dan het bord waarop je werkt. Aan het einde van de middag neem je je werk mee naar huis.

Uit veiligheidsoverwegingen zul je geen elektrisch gereedschap bedienen. Kom je er tijdens het creëren achter dat je werk iets extra’s nodig heeft wat niet al voorgezaagd is, dan kan ik eventueel ter plekke wat lengtes of vormen voor je bijzagen. 

Wat krijg je?

  • Volledig verzorgde workshop van 4 uur in mijn atelier
  • Ruimte voor je eigen creatieve proces.
  • Deelnemen in kleine groepen van max 4 personen
  • Inclusief koffie, thee, fris en versnaperingen.
  • Alle materialen zijn inclusief (hout, gereedschap, verf, beits, vernis etc)
  • Je eigen kunstwerk mee naar huis

Wat kost het?

€ 135,- per persoon
€ 250,- voor twee personen

Waar is het?
In mijn atelier, Manitobadreef 7C in Utrecht

Customers reviews

Echt super, Henriëlle! Je geeft de ruimte om dingen zelf te ontdekken en beantwoordt vragen als ze gesteld worden. Je probeert echt uit het creatieve proces van de deelnemers te blijven en zo ontstaan er allemaal hele unieke werken.
Nooit gedacht dat ik zelf ook zoiets kon maken! Je bent een inspirerend mens met een fijne energie. Heb echt een heerlijke middag gehad en superblij met wat ik heb kunnen maken.
Wat een fijne middag, ik was helemaal uit! Je hebt het allemaal netjes voor elkaar van het ontvangst tot de ruimte tot het materiaal. Was de investering meer dan waard. Het werk hangt en ben er superblij mee. Dankjewel!
Ik had het cadeau gekregen voor mijn verjaardag en vond het een hele leuke verrassing. Dankjewel voor je inspirerende begeleiding. Ga het als tip geven aan anderen.

Geplande workshops 2024

Zaterdag 9 maart van 13:30 – 17:30 – (4 plekken beschikbaar)

Vrijdag 5 april van 13.30 tot 17.30 – (4 plekken beschikbaar)

Vermeld bij je reserveringsverzoek het aantal personen en voor welke datum je wilt reserveren. Je ontvangt per mail bevestiging en meer informatie over de betaling.

Locatie van de workshop:
Manitobadreef 7C, Utrecht.

Voor bedrijven en groepen

Een workshop volgen met je team of vriend(inn)en? Dat kan! Lees er meer over de mogelijkheden op deze pagina.